Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4130
Назва: Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovosti
Автори: Гараєва, Анна Олександрівна
Haraieva, Anna
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchennia
сушка
sushka
ферментація
fermentatsiia
виробництво
vyrobnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гараєва А. О. Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології /Гараєва Анна Олександрівна ; наук. керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гараєва А.О..pdf8,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.