Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри : [86] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 86
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Cучасний стан іхтіофауни р. Саксагань П’ятихатського району Дніпропетровської областіЖуков, Владислав Михайлович; Zhukov, Vladyslav Mykhailovych
2021Обґрунтування просторового розподілу та динаміки угрупувань риб малих водойм Придніпров’яЖивага, Олександр Ігорович; Zhyvaha, Oleksandr Ihorovych
2021Обґрунтування трофічної активності рибоїдних хижаків в природних водоймах Дніпропетровської областіДрабик, Іван Андрійович; Drabyk, Ivan Andriiovych
2021Обгрунтування технології вирощування і збуту товарного коропа у ставах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області»Богданчиков, Богдан Михайлович; Bohdanchykov, Bohdan Mykhailovych
2020Оптимізація технології виробництва молока кіз у товаристві з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми “Укрсельхозпром”Хавтуріна, Людмила Олексіївна; Khavturina, Liudmyla Oleksiivna
2020Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської областіСокуренко, Владислав Сергійович; Sokurenko, Vladyslav Serhiiovych
2021Обґрунтування режиму використання водних біоресурсів у Південному водосховищі (Дніпропетровська область)Храмкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, Olha Mykolaivna
2021Оптимізація рибоохоронних заходів на водоймах Дніпропетровської областіХорольський, Юрій Миколайович; Khorolskyi, Yurii Mykolaiovych
2021Удосконалення технології вирощування коропа у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Петриківський район Дніпропетровська областьПоротікова, Інна Ігорівна; Porotikova, Inna Ihorivna
2021Особливості технології вирощування кларієвого сому як об’єкта полікультури в умовах приватного акціонерного товариства «Бастіон» (м. Дніпро)Петренко, Тетяна Іванівна; Petrenko, Tetiana Ivanivna
2021Удосконалення технології вирощування товарної риби у ставках приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської областіПетерс, Микола Миколайович; Peters, Mykola Mykolaiovych
2021Порівняльна морфометрична характеристика бичкових риб (Pisces, Gobiidae) Дніпровського водосховищаМихайліченко, Володимир Володимирович; Mykhailichenko, Volodymyr Volodymyrovych
2021Обґрунтування коригування біомеліоративних заходів на гідротехнічному каналі «Дніпро-Донбас» в межах Дніпропетровської та Харківської областіМирошниченко, Олександр Миколайович; Myroshnychenko, Oleksandr Mykolaiovych
2021Порівняльний аналіз морфотипу хижих риб верхньої ділянки Дніпровського водосховищаЛюбич, Луїза Геннадіївна; Liubych, Luiza Hennadiivna
2021Удосконалення технології вирощування строкатого товстолобика (Аristichthys nobilis) у ставку приватного с/г підприємства «Мрія» (м. Павлоград)Кравченко, Артем Олександрович; Kravchenko, Artem Oleksandrovych
2021Удосконалення технології вирощування білого амуру в умовах фермерського господарства «Діана» (м. Дніпро)Горбань, Сергій Юрійович; Horban, Serhii Yuriiovych
2020Обґрунтування вселення в р. Сіверський Донець видів риб-біомеліорантівВинничук, Микита Євгенович; Vynnychuk, Mykyta Yevhenovych
2020Вплив біомеліорації на базовий склад іхтіофауни і промислові улови Дніпровського водосховищаФесун, Станіслав Сергійович; Fesun, Stanislav Serhiiovych
2020Удосконалення технології вирощування тиляпії нільської (Orеoсhromіs nіlotісus) в умовах приватного акціонерного товариства «Бастіон»Трусов, Владислав Вікторович; Trusov, Vladyslav Viktorovych
2020Обґрунтування технології підрощування коропа Cyprinus carpio в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської областіПрихідько, Вікторія Миколаївна; Prykhidko, Viktoriia Mykolaivna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 86