Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 40.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення методики діагностики трихінельозу в свинині в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЗажарська, Наталія Володимирівна; Zazharska, Nataliia Volodymyrivna
2020Комплексний аналіз якості вологих та сухих кормів для котів в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЖихарєва, Надія Юріївна; Zhykharieva, Nadiia Yuriivna
2020Комплексна оцінка якості сичужних сирів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» міста ПавлоградГаджарова, С. В.; Hadzharova, S. V.
2020Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЛобинцева, Н. О.; Lobyntseva, N. O.
2020Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівІльченко, В. В.; Ilchenko, V. V.
2020Контроль якості і безпечності продуктів забою тварин в умовах ринку «Центральний» міста Кривий Ріг Дніпропетровської областіЛук’яненко, Д. В.; Lukyanenko, D. V.
2020Гігієна отримання молока в умовах молочно-виробничого комплексу «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської областіРешевська, Єлизавета Русланівна; Reshevska, Yelyzaveta Ruslanivna
2020Ветеринарно-санітарна оцінка молока різних торгових марок в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуСлободян, Аліна Ігорівна; Slobodian, Alina Ihorivna
2020Визначення мікробіологічної безпечності м’яса в умовах Запорізької регіональної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівПриходько, Катерина Сергіївна; Prykhodko, Kateryna Serhiivna
2020Визначення мікроструктурних критеріїв складу фаршу м'ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуСміюха, Д. В.; Smiiukha, D. V.