Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Черкас, Євгеній Олегович
;
Cherkas, Yevhenii
2021
Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Голуб, Євгеній Володимирович
;
Holub, Yevhenii
2021
Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви
Ковязін, Ілля Миколайович
;
Koviazin, Illia
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
Перегляд
Автор
1
Cherkas, Yevhenii
1
Holub, Yevhenii
1
Kapitanova, Tetiana
1
Klymenko, Oryna
1
Kononovych, Rostyslav
1
Koviazin, Illia
1
Lebediev, Yevhenii
1
Голуб, Євгеній Володимирович
1
Капітанова, Тетяна Миколаївна
1
Клименко, Орина Юріївна
.
далі >
Тема
7
tekhnolohiia
5
vyrobnytstvo
5
виробництво
3
doslidzhennia
3
efektyvnist
3
funktsionalni vlastyvosti
3
дослідження
3
ефективність
3
функціональні властивості
2
boroshno
.
далі >