Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-38 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатівАлександрова, А. О.; Aleksandrova, A. O.
2021Обґрунтування використання відходів від виробництва конопляної олії у технології кондитерських виробівДіканова, Олександра Володимирівна; Dikanova, Oleksandra
2021Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якостіДегтярюк, Максим Олексійович; Dehtiariuk, Maksym
2021Обґрунтування технології виробництва шоколаду з додаванням продуктів переробки виноградуСметанко, Богдан Олексійович; Smetanko, Bohdan
2021Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинамиІванов, А. М.; Ivanov, A. M.
2021Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктозиФурсов, Олексій Вадимович; Fursov, Oleksii
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівЮщенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2021Валоризація побічних продуктів переробки зерна амарантуЧереута, Дмитро Володимирович; Chereuta, Dmytro