Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-38 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатів
Александрова, А. О.
;
Aleksandrova, A. O.
2021
Обґрунтування використання відходів від виробництва конопляної олії у технології кондитерських виробів
Діканова, Олександра Володимирівна
;
Dikanova, Oleksandra
2021
Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якості
Дегтярюк, Максим Олексійович
;
Dehtiariuk, Maksym
2021
Обґрунтування технології виробництва шоколаду з додаванням продуктів переробки винограду
Сметанко, Богдан Олексійович
;
Smetanko, Bohdan
2021
Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами
Іванов, А. М.
;
Ivanov, A. M.
2021
Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктози
Фурсов, Олексій Вадимович
;
Fursov, Oleksii
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Ющенко, Карина Олегівна
;
Yushchenko, Karyna
2021
Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту
Череута, Дмитро Володимирович
;
Chereuta, Dmytro
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Chereuta, Dmytro
1
Cherkas, Yevhenii
1
Dehtiariuk, Maksym
1
Dikanova, Oleksandra
1
Donets, Dmytro
1
Dudnik, Antonina
1
Fursov, Oleksii
1
Haraieva, Anna
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
дослідження
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
7
tekhnolohiia
7
технологія
6
efektyvnist
6
funktsionalnyi produkt
6
ефективність
6
функціональний продукт
.
далі >