Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5741
Назва: | Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту |
Інші назви: | Valoryzatsiia pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu |
Автори: | Череута, Дмитро Володимирович Chereuta, Dmytro |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby зерно амаранту zerno amarantu шрот shrot хлібопекарські властивості khlibopekarski vlastyvosti рецептура retseptura біологічна і харчова цінність biolohichna i kharchova tsinnist |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Череута Д. В. Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Череута Дмитро Володимирович ; наук. керівник Миколенко Світлана Юріївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 |
Короткий огляд (реферат): | Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – хлібобулочних виробів виготовлених із побічних продуктів переробки зерна амаранту; встановлено вплив борошна із зерна амаранту на якість хлібобулочних виробів і розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на хлібопекарських підприємствах, у закладах ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – khlibobulochnykh vyrobiv vyhotovlenykh iz pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu; vstanovleno vplyv boroshna iz zerna amarantu na yakist khlibobulochnykh vyrobiv i rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na khlibopekarskykh pidpryiemstvakh, u zakladakh restorannoho hospodarstva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Череута Д.В..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.