Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировиниМовчан, Марина Олегівна; Movchan, Maryna
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2021Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейКошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2023Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробціДолженко, Олександр Валентинович; Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych