Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851
Назва: Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu pidhotovky zerna do zberihannia v umovakh TOV «Pavlohradzernoprodukt»
Автори: Романенко, Олексій Сергійович
Romanenko, Oleksii Serhiiovych
Ключові слова: дослдження
dosldzhennia
соя
soia
пшениця
pshenytsia
кукурудза
kukurudza
соняшник
soniashnyk
норія
noriia
зерно
zerno
вологість
volohist
температура
temperatura
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Романенко О. С. Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Романенко Олексій Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є виявлення факторів які вливають на якість та ефективність підготовки зерна на підприємстві, а також на розробку пропозицій щодо оптимізації цих процесів. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – аналіз існуючих технологічних процесів, проведеня експериментальних досліджень, визначення оптимальних параметрів підготовки зерна а також економічну оцінку впровадження прокращень. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок процесу підготовки зберігання зерна його вплив на ефективність. Metoiu roboty ye vyiavlennia faktoriv yaki vlyvaiut na yakist ta efektyvnist pidhotovky zerna na pidpryiemstvi, a takozh na rozrobku propozytsii shchodo optymizatsii tsykh protsesiv. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – analiz isnuiuchykh tekhnolohichnykh protsesiv, provedenia eksperymentalnykh doslidzhen, vyznachennia optymalnykh parametriv pidhotovky zerna a takozh ekonomichnu otsinku vprovadzhennia prokrashchen. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok protsesu pidhotovky zberihannia zerna yoho vplyv na efektyvnist.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Романенко О.С..pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.