Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851
Назва: | Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu pidhotovky zerna do zberihannia v umovakh TOV «Pavlohradzernoprodukt» |
Автори: | Романенко, Олексій Сергійович Romanenko, Oleksii Serhiiovych |
Ключові слова: | дослдження dosldzhennia соя soia пшениця pshenytsia кукурудза kukurudza соняшник soniashnyk норія noriia зерно zerno вологість volohist температура temperatura ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Романенко О. С. Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт» : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Романенко Олексій Сергійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 82 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є виявлення факторів які вливають на якість та ефективність підготовки зерна на підприємстві, а також на розробку пропозицій щодо оптимізації цих процесів. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – аналіз існуючих технологічних процесів, проведеня експериментальних досліджень, визначення оптимальних параметрів підготовки зерна а також економічну оцінку впровадження прокращень. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок процесу підготовки зберігання зерна його вплив на ефективність. Metoiu roboty ye vyiavlennia faktoriv yaki vlyvaiut na yakist ta efektyvnist pidhotovky zerna na pidpryiemstvi, a takozh na rozrobku propozytsii shchodo optymizatsii tsykh protsesiv. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – analiz isnuiuchykh tekhnolohichnykh protsesiv, provedenia eksperymentalnykh doslidzhen, vyznachennia optymalnykh parametriv pidhotovky zerna a takozh ekonomichnu otsinku vprovadzhennia prokrashchen. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok protsesu pidhotovky zberihannia zerna yoho vplyv na efektyvnist. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8851 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Романенко О.С..pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.