Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняАшенбренер, Ярослав Сергійович; Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику із застосуванням біопрепаратівБуйний, Олександр Юрійович; Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2023Обґрунтування технології виробництва мармеладних кондитерських виробів функціонального призначенняКаруна, Яна Сергіївна; Karuna, Yana Serhiivna
2023Обґрунтування процесу диспергування зерна пшениці при виробництві хлібаКонончук, Анастасія Сергіївна; Kononchuk, Anastasiia Serhiivna