Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасиленко, А. В.-
dc.contributor.authorVasylenko, A. V.-
dc.date.accessioned2021-03-09T11:20:27Z-
dc.date.available2021-03-09T11:20:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВасиленко А. В. Оцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробників в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університету : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Василенко А. В. ; наук. керівник Білан М. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. епізоотології та інфекційних хвороб тварин. – Дніпро, 2020. – 64 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3652.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3652-
dc.description.abstractМорозиво – продукт з характерним складом і властивостями, які високо цінуються серед широкого кола споживачів. Особливості складу і технології морозива дозволяють розглядати його як перспективного носія і засоби доставки біологічно активних сполук і корисних мікроорганізмів. Метою нашої роботи було визначення якості й безпечності морозива пломбір різних виробників, що реалізується в торгівельних мережах міста Дніпра. Для дослідження застосовували методи: органолептичний (визначення загального вигляду, кольору, смаку, запаху, консистенції), лабораторні (мікроскопічний, бактеріологічний та фізико-хімічні), статистичні. Ice cream - a product with a characteristic composition and properties that is highly valued among a wide range of consumers. The peculiarities of ice cream composition and technology make it possible to consider it as a promising carrier and means of delivery of biologically active compounds and beneficial microorganisms. The purpose of our work was to determine the quality and safety of ice cream sundae of different manufacturers, which is sold in the trade networks of the Dniprо. The methods used were: organoleptic (determination of general appearance, color, taste, odor, consistency), laboratory (microscopic, bacteriological and physico-chemical), statistical.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectacidityuk
dc.subjectморозиво пломбірuk
dc.subjectice creamuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjecthigh-qualityuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectsafenessuk
dc.subjectорганолептичне дослідженняuk
dc.subjectorganoleptic researchuk
dc.subjectмасова частка білкуuk
dc.subjectprotein massuk
dc.subjectмасова частка жируuk
dc.subjectfat massuk
dc.titleОцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробників в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуuk
dc.title.alternativeOtsinka yakosti i bezpechnosti morozyva plombir riznykh vyrobnykiv v umovakh navchalnoi laboratorii kafedry epizootolohii ta infektsiinykh khvorob tvaryn Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інфекційних хвороб тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Василенко А.В..pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.