Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3706
Назва: Розробка маркетингових резервів підвищення конкурентоспроможності підприємства
Інші назви: Rozrobka marketynhovykh rezerviv pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva
Автори: Бридун, Олег Євгенійович
Brydun, Oleh
Ключові слова: конкуренція
competitiveness
конкурентоспроможність підприємства
enterprise competitiveness
конкурентоспроможність продукції
product competitiveness
резерви
reserves
рекламна кампанія
advertising campaign
мотивація персоналу
personnel motivation
адаптація до ринкових умов
adaptation to market conditions
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бридун О. Є. Розробка маркетингових резервів підвищення конкурентоспроможності підприємства: магістр. дипломна робота : 075 Маркетинг / Бридун Олег Євгенійович ; наук. керівник Багорка Марія Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2020. – 101 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3706
Короткий огляд (реферат): Досліджені основні підходи вітчизняних та зарубіжних вчених щодо трактування понять «конкуренція», «конкурентоспроможність» «резерви», проаналізовано рівень та проведена оцінка конкурентоспроможності ФОП Радчишина Іванна Петрівна / «Комфорт», а також розроблені маркетингові резерви її підвищення. Doslidzheni osnovni pidkhody vitchyznianykh ta zarubizhnykh vchenykh shchodo traktuvannia poniat «konkurentsiia», «konkurentospromozhnist» «rezervy», proanalizovano riven ta provedena otsinka konkurentospromozhnosti FOP Radchyshyna Ivanna Petrivna / «Komfort», a takozh rozrobleni marketynhovi rezervy yii pidvyshchennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3706
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бридун О.Є..pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.