Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/387
Назва: Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства
Інші назви: Тhe analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotation
Автори: Масляєва, Ольга Олександрівна
Maslyaeva, Оlga
Сітковська, Алла Олександрівна
Sitkovska, Alla
Кравченко, Микола Володимирович
Kravchenko, Mukola
Ключові слова: конкурентоспроможність
sustainable development
методичні підходи
methodological approaches
молокопереробне підприємство
milk processing enterprises
інтегровані системи
integrated system
Дата публікації: 2017
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Масляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. - № 3. - С. 51-54. - URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387
Опис: У статті розглянуто фактори, які впливають на економічну стійкість підприємств. Визначено актуальність проблеми забезпечення економічної стійкості підприємства, що характеризується високим рівнем невизначеності, жорсткої конкуренції та різноманітністю ризиків. Визначено, що саме пристосування до змін, які відбуваються на ринку, стає суттєвою перевагою підприємств у боротьбі з конкурентами. The article examines the factors that affect the economic stability of businesses. Determined urgency of ensuring economic viability characterized by high levels of uncertainty, tough competition and a variety of risks. Determined that it adapt to changes in the market is an essential business advantage in the struggle with competitors
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387
ISSN: ISSN (Online): 2519-2868
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf246,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.