Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуднік, Євгенія Олександрівна-
dc.contributor.authorBudnik, Yevheniia-
dc.date.accessioned2021-03-18T09:16:11Z-
dc.date.available2021-03-18T09:16:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБуднік Є. О. Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології Буднік Євгенія Олександрівна / ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 133 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3886uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3886-
dc.description.abstractМетою дослідження є наукове обґрунтування використання борошна білого ячмінного солоду в якості харчової добавки в виробництві основних видів бісквітних напівфабрикатів функціонального призначення, розширення їх асортименту, розробка технології та рецептури. Об’єкт дослідження  технологія виробництва бісквітних напівфабрикатів збагачених наповнювачами функціонального призначення. Предмет дослідження  взаємозв’язок технологічних параметрів процесу виробництва бісквітних напівфабрикатів з якісними показниками кінцевого продукту. Значне споживання борошняних кондитерських виробів населенням дозволяє вважати їх важливими продуктами харчування. Тому питання підвищення якості, харчової цінності, розширення асортименту борошняних кондитерських виробів набуває важливе значення [6, 17, 26]. Одним з перспективних напрямків роботи фахівців громадського харчування є вдосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів, в тому числі, виробів з бісквітного напівфабрикату, які користуються попитом у населення. Все це робить актуальним виконання робіт, спрямованих на розширення і вдосконалення рецептур і технології борошняних кондитерських виробів. Metoiu doslidzhennia ye naukove obgruntuvannia vykorystannia boroshna biloho yachminnoho solodu v yakosti kharchovoi dobavky v vyrobnytstvi osnovnykh vydiv biskvitnykh napivfabrykativ funktsionalnoho pryznachennia, rozshyrennia yikh asortymentu, rozrobka tekhnolohii ta retseptury. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnykh napivfabrykativ zbahachenykh napovniuvachamy funktsionalnoho pryznachennia. Predmet doslidzhennia  vzaiemozviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu vyrobnytstva biskvitnykh napivfabrykativ z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. Znachne spozhyvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv naselenniam dozvoliaie vvazhaty yikh vazhlyvymy produktamy kharchuvannia. Tomu pytannia pidvyshchennia yakosti, kharchovoi tsinnosti, rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv nabuvaie vazhlyve znachennia [6, 17, 26]. Odnym z perspektyvnykh napriamkiv roboty fakhivtsiv hromadskoho kharchuvannia ye vdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, v tomu chysli, vyrobiv z biskvitnoho napivfabrykatu, yaki korystuiutsia popytom u naselennia. Vse tse robyt aktualnym vykonannia robit, spriamovanykh na rozshyrennia i vdoskonalennia retseptur i tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectбісквітuk
dc.subjectbiskvituk
dc.subjectнапівфабрикатuk
dc.subjectnapivfabrykatuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectфункціональне призначенняuk
dc.subjectfunktsionalne pryznachenniauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva biskvitu z napovniuvachem funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буднік Є.О..pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.