Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3888
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурій, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Burii, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T09:28:43Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T09:28:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бурій Д. О. Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бурій Дмитро Олександрович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: сорго, сориз, НВЧ-обробка, методи, технологічні властивості повітряного зерна, органолептичні і фізико-хімічні показники якості поп-сорго. Метою роботи обґрунтування технології отримання повітряного зерна сорго шляхом використання надвисокочастотної обробки В роботі досліджено: - процес НВЧ-обробки зерна согро для отримання повітряного зерна. - Визначено оптимальні параметри процесу надвисокочастотної обробки зерна сорго. - Досліджено вплив термічної обробки на якість повітряного зерна. - Дослідження фізико-хіміного складу зерна сорго. - Визначено кількісні показники якості готового продукту. - Аналізовано органолептичну оцінку якості поп-сорго. - Проведено порівняльний аналіз повітряного зерна сорго і соризу. - Дослідження ринку попкорну Obiekt doslidzhennia: sorho, soryz, NVCh-obrobka, metody, tekhnolohichni vlastyvosti povitrianoho zerna, orhanoleptychni i fizyko-khimichni pokaznyky yakosti pop-sorho. Metoiu roboty obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia povitrianoho zerna sorho shliakhom vykorystannia nadvysokochastotnoi obrobky V roboti doslidzheno: - protses NVCh-obrobky zerna sohro dlia otrymannia povitrianoho zerna. - Vyznacheno optymalni parametry protsesu nadvysokochastotnoi obrobky zerna sorho. - Doslidzheno vplyv termichnoi obrobky na yakist povitrianoho zerna. - Doslidzhennia fizyko-khiminoho skladu zerna sorho. - Vyznacheno kilkisni pokaznyky yakosti hotovoho produktu. - Analizovano orhanoleptychnu otsinku yakosti pop-sorho. - Provedeno porivnialnyi analiz povitrianoho zerna sorho i soryzu. - Doslidzhennia rynku popkornu | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сорго | uk |
dc.subject | sorho | uk |
dc.subject | Sorhgum Bikolor | uk |
dc.subject | Sorhgum Bikolor | uk |
dc.subject | сориз | uk |
dc.subject | soryz | uk |
dc.subject | повітряне зерно | uk |
dc.subject | povitriane zerno | uk |
dc.subject | НВЧ-обробка | uk |
dc.subject | NVCh-obrobka | uk |
dc.subject | поппінг | uk |
dc.subject | poppinh | uk |
dc.title | Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho sorho z vykorystanniam sortiv «Sorghum bicolor» ukrainskoi selektsii | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бурій Д.О..pdf | 5,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.