Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБут, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorBut, Yuliia-
dc.date.accessioned2021-03-18T11:02:54Z-
dc.date.available2021-03-18T11:02:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБут Ю. М. Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бут Юлія Миколаївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 125 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896-
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів, отриманих з додаванням пророщеного зерна пшениці. Об'єктом досліджень виступають зерно такої культури, як: пшениця та пшеничний солод, а також технологічний процес приготування печива з пророщеним зерном. Предметом дослідження є здобне печиво з додаванням пророщеного зерна пшениці. Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, otrymanykh z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi. Obiektom doslidzhen vystupaiut zerno takoi kultury, yak: pshenytsia ta pshenychnyi solod, a takozh tekhnolohichnyi protses pryhotuvannia pechyva z proroshchenym zernom. Predmetom doslidzhennia ye zdobne pechyvo z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectproroshchuvanniauk
dc.subjectводопоглинальна здатністьuk
dc.subjectvodopohlynalna zdatnistuk
dc.subjectенергія проростанняuk
dc.subjectenerhiia prorostanniauk
dc.subjectздатність до проростанняuk
dc.subjectzdatnist do prorostanniauk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectaminokyslotyuk
dc.subjectпечево з додаванням пророщеного зернаuk
dc.subjectpechevo z dodavanniam proroshchenoho zernauk
dc.subjectмережевий графікuk
dc.subjectmerezhevyi hrafikuk
dc.subjectнадзвичайні ситуаціїuk
dc.subjectnadzvychaini sytuatsiiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерномuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z proroshchenym zernomuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бут Ю.М..pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.