Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3898
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варнавська, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Varnavska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T11:46:12Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T11:46:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Варнавська І. А. Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Варнавська Ірина Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 139 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептур борошняних кондитерських виробів функціонального призначення на основі борошна з насіння гарбуза. Об’єкт дослідження – технологія борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Предмет дослідження – гарбузове борошно, писочне тісто, вироби з пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Гарбузове борошно відрізняється таким багатим вітамінно-мінеральним складом, який рідко зустрічається в інших продуктах. Це безцінне джерело омега-6 і омега-3 жирних кислот, включаючи альфа-ліноленову кислоту. Крім вітамінів групи В, А, С, PP, К, порошок з насіння гарбуза містить безліч мікроелементів: Всього 100 г подрібненого насіння містить добову дозу поліненасичених жирів, вітаміну К і РР, а також мінералів: заліза, міді, марганцю. Metoiu roboty ye rozrobka retseptur boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi boroshna z nasinnia harbuza. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Predmet doslidzhennia – harbuzove boroshno, pysochne tisto, vyroby z pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Harbuzove boroshno vidrizniaietsia takym bahatym vitaminno-mineralnym skladom, yakyi ridko zustrichaietsia v inshykh produktakh. Tse beztsinne dzherelo omeha-6 i omeha-3 zhyrnykh kyslot, vkliuchaiuchy alfa-linolenovu kyslotu. Krim vitaminiv hrupy V, A, S, PP, K, poroshok z nasinnia harbuza mistyt bezlich mikroelementiv: Vsoho 100 h podribnenoho nasinnia mistyt dobovu dozu polinenasychenykh zhyriv, vitaminu K i RR, a takozh mineraliv: zaliza, midi, marhantsiu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | гарбузове борошно | uk |
dc.subject | harbuzove boroshno | uk |
dc.subject | борошняно-кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniano-kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | печиво | uk |
dc.subject | pechyvo | uk |
dc.subject | пісочне тісто | uk |
dc.subject | pisochne tisto | uk |
dc.subject | органолептичні властивості | uk |
dc.subject | orhanoleptychni vlastyvosti | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva kondyterskykh vyrobiv shliakhom pererobky syrovyny nasinnia harbuza | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Варнавська І.А..pdf | 2,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.