Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарнавська, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorVarnavska, Iryna-
dc.date.accessioned2021-03-18T11:46:12Z-
dc.date.available2021-03-18T11:46:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВарнавська І. А. Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Варнавська Ірина Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 139 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептур борошняних кондитерських виробів функціонального призначення на основі борошна з насіння гарбуза. Об’єкт дослідження – технологія борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Предмет дослідження – гарбузове борошно, писочне тісто, вироби з пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Гарбузове борошно відрізняється таким багатим вітамінно-мінеральним складом, який рідко зустрічається в інших продуктах. Це безцінне джерело омега-6 і омега-3 жирних кислот, включаючи альфа-ліноленову кислоту. Крім вітамінів групи В, А, С, PP, К, порошок з насіння гарбуза містить безліч мікроелементів: Всього 100 г подрібненого насіння містить добову дозу поліненасичених жирів, вітаміну К і РР, а також мінералів: заліза, міді, марганцю. Metoiu roboty ye rozrobka retseptur boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi boroshna z nasinnia harbuza. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Predmet doslidzhennia – harbuzove boroshno, pysochne tisto, vyroby z pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Harbuzove boroshno vidrizniaietsia takym bahatym vitaminno-mineralnym skladom, yakyi ridko zustrichaietsia v inshykh produktakh. Tse beztsinne dzherelo omeha-6 i omeha-3 zhyrnykh kyslot, vkliuchaiuchy alfa-linolenovu kyslotu. Krim vitaminiv hrupy V, A, S, PP, K, poroshok z nasinnia harbuza mistyt bezlich mikroelementiv: Vsoho 100 h podribnenoho nasinnia mistyt dobovu dozu polinenasychenykh zhyriv, vitaminu K i RR, a takozh mineraliv: zaliza, midi, marhantsiu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгарбузове борошноuk
dc.subjectharbuzove boroshnouk
dc.subjectборошняно-кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniano-kondyterski vyrobyuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectпісочне тістоuk
dc.subjectpisochne tistouk
dc.subjectорганолептичні властивостіuk
dc.subjectorhanoleptychni vlastyvostiuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбузаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva kondyterskykh vyrobiv shliakhom pererobky syrovyny nasinnia harbuzauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Варнавська І.А..pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.