Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3962
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дорошенко, Євгеній Васильович | - |
dc.contributor.author | Doroshenko, Yevhenii | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T06:54:30Z | - |
dc.date.available | 2021-03-22T06:54:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дорошенко Є. В. Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Дорошенко Євгеній Васильович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 125 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3962 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3962 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка нового способу обробки соєвих бобів на основі інфрачервоного енергопідводу, що дозволяє отримувати продукти для харчової і комбікормової промисловості з високими фізико-хімічними і функціонально-технологічними властивостями. Відповідно до поставленої мети були визначені наступні конкретні завдання: - дослідити кінетику нагрівання соєвих бобів при ІЧ-обробці, встановити поверхневу температуру нагрівання соєвих бобів і середньозважену; - обґрунтувати тривалість ІЧ-обробки соєвих бобів; - підібрати оптимальні режими технологічних операцій нанесення поверхневої води перед ІЧ-обробкою і послідуюче темперування; - вивчити вплив режимів термообробки на утримання інгібіторів трипсину, білковий комплекс, ліпідний комплекс соєвих бобів, а також їх мікробіологічну забрудненість; - розробити апаратурно-технологічну схему отримання продуктів з соєвих бобів, які пройшли стадію термообробки та провести практичне впровадження отриманих результатів; - дослідити стан охорони праці в ТОВ «Дніпросоя»; - провести розрахунок кошторису витрат на проведення досліджень. Об’єкт дослідження технологічний процес обробки бобів сої установкою ІЧ-опромінення. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу обробки бобів сої ІЧ-променями з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye rozrobka novoho sposobu obrobky soievykh bobiv na osnovi infrachervonoho enerhopidvodu, shcho dozvoliaie otrymuvaty produkty dlia kharchovoi i kombikormovoi promyslovosti z vysokymy fizyko-khimichnymy i funktsionalno-tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. Vidpovidno do postavlenoi mety buly vyznacheni nastupni konkretni zavdannia: - doslidyty kinetyku nahrivannia soievykh bobiv pry ICh-obrobtsi, vstanovyty poverkhnevu temperaturu nahrivannia soievykh bobiv i serednozvazhenu; - obgruntuvaty tryvalist ICh-obrobky soievykh bobiv; - pidibraty optymalni rezhymy tekhnolohichnykh operatsii nanesennia poverkhnevoi vody pered ICh-obrobkoiu i posliduiuche temperuvannia; - vyvchyty vplyv rezhymiv termoobrobky na utrymannia inhibitoriv trypsynu, bilkovyi kompleks, lipidnyi kompleks soievykh bobiv, a takozh yikh mikrobiolohichnu zabrudnenist; - rozrobyty aparaturno-tekhnolohichnu skhemu otrymannia produktiv z soievykh bobiv, yaki proishly stadiiu termoobrobky ta provesty praktychne vprovadzhennia otrymanykh rezultativ; - doslidyty stan okhorony pratsi v TOV «Dniprosoia»; - provesty rozrakhunok koshtorysu vytrat na provedennia doslidzhen. Obiekt doslidzhennia tekhnolohichnyi protses obrobky bobiv soi ustanovkoiu ICh-oprominennia. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu obrobky bobiv soi ICh-promeniamy z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | темперування | uk |
dc.subject | temperuvannia | uk |
dc.subject | іч-обробка | uk |
dc.subject | ich-obrobka | uk |
dc.subject | зволоження | uk |
dc.subject | zvolozhenniа | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu obrobky bobiv soi infrachervonym vyprominiuvanniam | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дорошенко Є.В..pdf | 3,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.