Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвдокімов, Пилип Віталійович-
dc.contributor.authorYevdokimov, Pylyp-
dc.date.accessioned2021-03-22T11:16:40Z-
dc.date.available2021-03-22T11:16:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄвдокімов П. В. Обґрунтування виробництва гречаного солоду : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Євдокімов Пилип Віталійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978-
dc.description.abstractМета роботи: науково-практичне обґрунтування і розробка технології виробництва гречаного солоду. Об’єкт дослідження  технологія виробництва солоду з зерна гречки. Предмет дослідження  взаємозв’язок технологічних показників процесу солодорощення з якісними показниками кінцевого продукту. Meta roboty: naukovo-praktychne obgruntuvannia i rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva hrechanoho solodu. Obiekt doslidzhennia  tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna hrechky. Predmet doslidzhennia  vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu solodoroshchennia z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectферментованийuk
dc.subjectfermentovanyiuk
dc.subjectнеферментованийuk
dc.subjectnefermentovanyiuk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniаuk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectsushkauk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectfermentatsiiauk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування виробництва гречаного солодуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vyrobnytstva hrechanoho soloduuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Євдокімов П.В..pdf3,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.