Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3978
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євдокімов, Пилип Віталійович | - |
dc.contributor.author | Yevdokimov, Pylyp | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T11:16:40Z | - |
dc.date.available | 2021-03-22T11:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Євдокімов П. В. Обґрунтування виробництва гречаного солоду : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Євдокімов Пилип Віталійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: науково-практичне обґрунтування і розробка технології виробництва гречаного солоду. Об’єкт дослідження технологія виробництва солоду з зерна гречки. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу солодорощення з якісними показниками кінцевого продукту. Meta roboty: naukovo-praktychne obgruntuvannia i rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva hrechanoho solodu. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna hrechky. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu solodoroshchennia z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | ферментований | uk |
dc.subject | fermentovanyi | uk |
dc.subject | неферментований | uk |
dc.subject | nefermentovanyi | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchenniа | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.subject | sushka | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.subject | fermentatsiia | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування виробництва гречаного солоду | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vyrobnytstva hrechanoho solodu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Євдокімов П.В..pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.