Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3984
Назва: Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup
Автори: Ковальчук, Єлизавета Олександровна
Kovalchuk, Yelyzaveta
Ключові слова: круп'яна сировина
krupiana syrovyna
технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
результати
rezultaty
гречка
hrechka
овес
oves
термічна обробка
termichna obrobka
обгрунтування
obhruntuvannia
сортування
sortuvannia
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ковальчук Є. О. Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ковальчук Єлизавета Олександровна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3984
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження: об'єктом дослідження з'являється фізико хімічні властивості та фракційний склад круп'яних культур, таких як гречка і овес. Метою роботи: метою дослідження є обгрунтування рослинних параметрів процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп. Методи дослідження: включаючи проведення лабораторних досліджень з моделювання гідротермічної обробки зразків круп'яної сировини. Короткий аналіз досліджень які проводились в роботі (що досліджено, проаналізовано, проведено, виявлено). В результаті проведених досліджень згідно розроблених программ і методик, знайдено основні технологічні параметри вологої і термічної обробки круп'яної сировини в початкових підготовчих процесах, і також, в завершальних, коли в результаті термічної обробки крупи змінюється, тобто, поліпшується фізико-хімічні і біологічні властивості крупи. Запропоновано використання рекомендацій на діючому підприємстві. Obiekt doslidzhennia: obiektom doslidzhennia ziavliaietsia fizyko khimichni vlastyvosti ta fraktsiinyi sklad krupianykh kultur, takykh yak hrechka i oves. Metoiu roboty: metoiu doslidzhennia ye obhruntuvannia roslynnykh parametriv protsesu hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup. Metody doslidzhennia: vkliuchaiuchy provedennia laboratornykh doslidzhen z modeliuvannia hidrotermichnoi obrobky zrazkiv krupianoi syrovyny. Korotkyi analiz doslidzhen yaki provodylys v roboti (shcho doslidzheno, proanalizovano, provedeno, vyiavleno). V rezultati provedenykh doslidzhen zghidno rozroblenykh prohramm i metodyk, znaideno osnovni tekhnolohichni parametry volohoi i termichnoi obrobky krupianoi syrovyny v pochatkovykh pidhotovchykh protsesakh, i takozh, v zavershalnykh, koly v rezultati termichnoi obrobky krupy zminiuietsia, tobto, polipshuietsia fizyko-khimichni i biolohichni vlastyvosti krupy. Zaproponovano vykorystannia rekomendatsii na diiuchomu pidpryiemstvi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3984
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальчук Є.О..pdf4,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.