Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4047
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартела, Юрій Демидович | - |
dc.contributor.author | Martela, Yurii | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T11:45:00Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T11:45:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Мартела Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мартела Юрій Демидович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047 | - |
dc.description.abstract | В роботі досліджено кінетику процесу НВЧ-сушіння плодової сировини, а зокрема перемеленої сировини хурми з отриманням продовольчіх чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу НВЧ-сушіння такої сировини. Досліджено вплив електромагнітного поля надвисокої частоти на вміст поліфенольних сполук в чіпсах з перемеленої сировини хурми та вміст вітаміну С – в сировині та в чіпсах. Проведено органолептичну оцінку отриманих зразків чіпсів з перемеленої сировини хурми в залежності від режиму сушіння. V roboti doslidzheno kinetyku protsesu NVCh-sushinnia plodovoi syrovyny, a zokrema peremelenoi syrovyny khurmy z otrymanniam prodovolchikh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu NVCh-sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv elektromahnitnoho polia nadvysokoi chastoty na vmist polifenolnykh spoluk v chipsakh z peremelenoi syrovyny khurmy ta vmist vitaminu S – v syrovyni ta v chipsakh. Provedeno orhanoleptychnu otsinku otrymanykh zrazkiv chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy v zalezhnosti vid rezhymu sushinnia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | плоди хурми | uk |
dc.subject | plody khurmy | uk |
dc.subject | перемелена сировина хурми | uk |
dc.subject | peremelena syrovyna khurmy | uk |
dc.subject | чіпси з перемеленої сировини | uk |
dc.subject | chipsy z peremelenoi syrovyny | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | конвективне сушіння | uk |
dc.subject | konvektyvne sushinnia | uk |
dc.subject | надвисокочастотне сушіння | uk |
dc.subject | nadvysokochastotne sushinnia | uk |
dc.subject | НВЧ-обробка | uk |
dc.subject | NVCh-obrobka | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva prodovolchikh chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мартела Ю.Д..pdf | 5,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.