Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМартела, Юрій Демидович-
dc.contributor.authorMartela, Yurii-
dc.date.accessioned2021-03-25T11:45:00Z-
dc.date.available2021-03-25T11:45:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМартела Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мартела Юрій Демидович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047-
dc.description.abstractВ роботі досліджено кінетику процесу НВЧ-сушіння плодової сировини, а зокрема перемеленої сировини хурми з отриманням продовольчіх чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу НВЧ-сушіння такої сировини. Досліджено вплив електромагнітного поля надвисокої частоти на вміст поліфенольних сполук в чіпсах з перемеленої сировини хурми та вміст вітаміну С – в сировині та в чіпсах. Проведено органолептичну оцінку отриманих зразків чіпсів з перемеленої сировини хурми в залежності від режиму сушіння. V roboti doslidzheno kinetyku protsesu NVCh-sushinnia plodovoi syrovyny, a zokrema peremelenoi syrovyny khurmy z otrymanniam prodovolchikh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu NVCh-sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv elektromahnitnoho polia nadvysokoi chastoty na vmist polifenolnykh spoluk v chipsakh z peremelenoi syrovyny khurmy ta vmist vitaminu S – v syrovyni ta v chipsakh. Provedeno orhanoleptychnu otsinku otrymanykh zrazkiv chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy v zalezhnosti vid rezhymu sushinnia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectплоди хурмиuk
dc.subjectplody khurmyuk
dc.subjectперемелена сировина хурмиuk
dc.subjectperemelena syrovyna khurmyuk
dc.subjectчіпси з перемеленої сировиниuk
dc.subjectchipsy z peremelenoi syrovynyuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectконвективне сушінняuk
dc.subjectkonvektyvne sushinniauk
dc.subjectнадвисокочастотне сушінняuk
dc.subjectnadvysokochastotne sushinniauk
dc.subjectНВЧ-обробкаuk
dc.subjectNVCh-obrobkauk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурмиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva prodovolchikh chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мартела Ю.Д..pdf5,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.