Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4130
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГараєва, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorHaraieva, Anna-
dc.date.accessioned2021-04-01T07:14:51Z-
dc.date.available2021-04-01T07:14:51Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГараєва А. О. Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології /Гараєва Анна Олександрівна ; наук. керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130-
dc.description.abstractМетою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymivuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectферментованийuk
dc.subjectfermentovanyiuk
dc.subjectнеферментованийuk
dc.subjectnefermentovanyiuk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniauk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectsushkauk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectfermentatsiiauk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гараєва А.О..pdf8,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.