Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4130
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гараєва, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Haraieva, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-01T07:14:51Z | - |
dc.date.available | 2021-04-01T07:14:51Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гараєва А. О. Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології /Гараєва Анна Олександрівна ; наук. керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 114 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4130 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є удосконалення технології виробництва ферментованого і неферментованого солоду з зерна жита та розроблення нових технологічних режимів. Metoiu doslidzhennia ye udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva fermentovanoho i nefermentovanoho solodu z zerna zhyta ta rozroblennia novykh tekhnolohichnykh rezhymiv | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | ферментований | uk |
dc.subject | fermentovanyi | uk |
dc.subject | неферментований | uk |
dc.subject | nefermentovanyi | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchennia | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.subject | sushka | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.subject | fermentatsiia | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh prorostkiv iz zerna trytykale sortu «Kornet» z metoiu zastosuvannia yikh v kharchovii promyslovosti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гараєва А.О..pdf | 8,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.