Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостіна, Таїсія Віталіївна-
dc.contributor.authorKostina, Taisiia-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:05:28Z-
dc.date.available2021-04-05T06:05:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКостіна Т. В. Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Костіна Таїсія Віталіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 118 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162-
dc.description.abstractМетою досліджень є розробка прогресивної технології вафель підвищеної харчової та біологічної цінності та створення асортименту вафель функціонального призначення на базі прогресивної технології Metoiu doslidzhen ye rozrobka prohresyvnoi tekhnolohii vafel pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti ta stvorennia asortymentu vafel funktsionalnoho pryznachennia na bazi prohresyvnoi tekhnolohiiuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвафельний листuk
dc.subjectvafelnyi lystuk
dc.subjectжирова начинкаuk
dc.subjectzhyrova nachynkauk
dc.subjectконцентрат лактулозиuk
dc.subjectkontsentrat laktulozyuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectфункціональний інгредієнтuk
dc.subjectfunktsionalnyi inhrediientuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Костіна Т.В..pdf4,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.