Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:14:50Z-
dc.date.available2021-04-05T06:14:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКошулько В. С. Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Кошулько Віталій Сергійович ; наук. керівник Півоваров О. А. , Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 108 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4163uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4163-
dc.description.abstractМетою роботи є підвищення ефективності фракціювання і очищення зерна на основі обґрунтування параметрів порційного метання матеріалу в повітряне середовище безремінним зернометальником. Metoiu roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti fraktsiiuvannia i ochyshchennia zerna na osnovi obgruntuvannia parametriv portsiinoho metannia materialu v povitriane seredovyshche bezreminnym zernometalnykom.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectзернометальникuk
dc.subjectzernometalnykuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.subjectчистота ворохуuk
dc.subjectchystota vorokhuuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectпрограма дослідженьuk
dc.subjectprohrama doslidzhenuk
dc.titleОбґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu fraktsiinoho rozdilennia ta ochystky zerna dlia pokrashchennia yoho fizyko-mekhanichnykh vlastyvosteiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошулько В.С..pdf5,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.