Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4163
Назва: | Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu fraktsiinoho rozdilennia ta ochystky zerna dlia pokrashchennia yoho fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei |
Автори: | Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii |
Ключові слова: | пшениця pshenytsi зерно zerno зернометальник zernometalnyk ефективність efektyvnist продуктивність produktyvnist чистота вороху chystota vorokhu вологість volohist програма досліджень prohrama doslidzhen |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кошулько В. С. Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Кошулько Віталій Сергійович ; наук. керівник Півоваров О. А. , Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 108 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4163 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є підвищення ефективності фракціювання і очищення зерна на основі обґрунтування параметрів порційного метання матеріалу в повітряне середовище безремінним зернометальником. Metoiu roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti fraktsiiuvannia i ochyshchennia zerna na osnovi obgruntuvannia parametriv portsiinoho metannia materialu v povitriane seredovyshche bezreminnym zernometalnykom. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4163 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кошулько В.С..pdf | 5,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.