Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4166
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОмельчук, В’ячеслав Станіславович-
dc.contributor.authorOmelchuk, Viacheslav-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:40:42Z-
dc.date.available2021-04-05T06:40:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОмельчук В. С. Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Омельчук В’ячеслав Станіславович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 111 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4166-
dc.description.abstractОб’єкт досліджень – технологія виробництва безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту. Предмет дослідження – вплив біологічно активованого зерна амаранту на структурно-механічні властивості виробу, для забезпечення високих органолептичних властивостей безглютенового печива. Obiekt doslidzhen – tekhnolohiia vyrobnytstva bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantu. Predmet doslidzhennia – vplyv biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu na strukturno-mekhanichni vlastyvosti vyrobu, dlia zabezpechennia vysokykh orhanoleptychnykh vlastyvostei bezghliutenovoho pechyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjecteksperymentuk
dc.subjectцеліакіяuk
dc.subjecttseliakiiauk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.titleОбґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii bezghliutenovoho pechyva z biolohichno aktyvovanym zernom amarantuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Омельчук В.С..pdf4,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.