Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4168
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПричина, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorPrychyna, Yuliia-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:56:45Z-
dc.date.available2021-04-05T06:56:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПричина Ю. С. Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Причина Юлія Сергіївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 149 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168-
dc.description.abstractМетою дослідження є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень з виробництва пшеничного борошна, спеціально призначеного для певних видів хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, за допомогою прогнозування властивостей напівфабрикатів і показників якості готових виробів. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka naukovo obgruntovanykh tekhnolohichnykh rishen z vyrobnytstva pshenychnoho boroshna, spetsialno pryznachenoho dlia pevnykh vydiv khlibobulochnykh i boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, za dopomohoiu prohnozuvannia vlastyvostei napivfabrykativ i pokaznykiv yakosti hotovykh vyrobivuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошно цільового призначенняuk
dc.subjectboroshno tsilovoho pryznachenniauk
dc.subjectферментний препаратuk
dc.subjectfermentnyi preparatuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectпористістьuk
dc.subjectporystistuk
dc.subjectм’якушuk
dc.subjectmiakushuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pshenychnoho boroshna tsilovoho pryznachennia dlia khlibobulochnykh ta kondyterskykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Причина Ю.С.pdf5,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.