Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4168
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Причина, Юлія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Prychyna, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T06:56:45Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T06:56:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Причина Ю. С. Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Причина Юлія Сергіївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 149 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4168 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка науково обґрунтованих технологічних рішень з виробництва пшеничного борошна, спеціально призначеного для певних видів хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, за допомогою прогнозування властивостей напівфабрикатів і показників якості готових виробів. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka naukovo obgruntovanykh tekhnolohichnykh rishen z vyrobnytstva pshenychnoho boroshna, spetsialno pryznachenoho dlia pevnykh vydiv khlibobulochnykh i boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, za dopomohoiu prohnozuvannia vlastyvostei napivfabrykativ i pokaznykiv yakosti hotovykh vyrobiv | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно цільового призначення | uk |
dc.subject | boroshno tsilovoho pryznachennia | uk |
dc.subject | ферментний препарат | uk |
dc.subject | fermentnyi preparat | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | пористість | uk |
dc.subject | porystist | uk |
dc.subject | м’якуш | uk |
dc.subject | miakush | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pshenychnoho boroshna tsilovoho pryznachennia dlia khlibobulochnykh ta kondyterskykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Причина Ю.С.pdf | 5,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.