Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4176
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуснак, Ростислав Анатолійович-
dc.contributor.authorRusnak, Rostyslav-
dc.date.accessioned2021-04-05T09:07:41Z-
dc.date.available2021-04-05T09:07:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРуснак Р. А. Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Ростислав Анатолійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 102 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування інтенсифікації тепломасообмінних процесів при виробництві цукатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини і розробка ресурсозберігаючих способів для їх реалізації. Об’єктом дослідження є процеси і режими роботи устаткування для виробництва цукатів з ДПС. Предметом дослідження є цукати з дикорослих плодів, а також обладнання для екстрагування та уварювання рослинної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia intensyfikatsii teplomasoobminnykh protsesiv pry vyrobnytstvi tsukativ z netradytsiinoi plodoovochevoi syrovyny i rozrobka resursozberihaiuchykh sposobiv dlia yikh realizatsii. Obiektom doslidzhennia ye protsesy i rezhymy roboty ustatkuvannia dlia vyrobnytstva tsukativ z DPS. Predmetom doslidzhennia ye tsukaty z dykoroslykh plodiv, a takozh obladnannia dlia ekstrahuvannia ta uvariuvannia roslynnoi syrovyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectінтенсифікаіяuk
dc.subjectintensyfikaiiauk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectbiolohichno aktyvni rechovynyuk
dc.subjectцукатиuk
dc.subjecttsukatyuk
dc.subjectпастаuk
dc.subjectpastauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjecthomohenizatsiiauk
dc.titleОбґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva kharchovykh napivfabrykativ z plodoovochevoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руснак Р.А..pdf3,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.