Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФіліпчук, Віталій Петрович-
dc.contributor.authorFilipchuk, Vitalii-
dc.date.accessioned2021-04-06T07:59:58Z-
dc.date.available2021-04-06T07:59:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФіліпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectteplova obrobkauk
dc.subjectІЧ-нагрівачuk
dc.subjectICH-nahrivachuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectкомбінований процесuk
dc.subjectkombinovanyi protsesuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectінтерсифікаціяuk
dc.subjectintersyfikatsiiauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleОбґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniamuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філіпчук В.П..pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.