Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філіпчук, Віталій Петрович | - |
dc.contributor.author | Filipchuk, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-06T07:59:58Z | - |
dc.date.available | 2021-04-06T07:59:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Філіпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | teplova obrobka | uk |
dc.subject | ІЧ-нагрівач | uk |
dc.subject | ICH-nahrivach | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | комбінований процес | uk |
dc.subject | kombinovanyi protses | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | інтерсифікація | uk |
dc.subject | intersyfikatsiia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniam | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Філіпчук В.П..pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.