Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4230
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Shevchenko, Andrii Vitaliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-07T12:20:55Z | - |
dc.date.available | 2021-04-07T12:20:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко А. В. Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шевченко Андрій Віталійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень – експериментально дослідити вплив різних доз селену в комбікормах качок та встановити їх вплив на життєздатність молодняка, ефективність використання корму та м’ясну продуктивність. В дипломній роботі були проаналізовані наступні задачі: породний, класний та віковий склад качок кросу “Благоварський”; продуктивні характеристики птиці; технологію утримання та годівлю птиці, реалізацію та первинну обробку продукції, проведення досліду з введенням селену в раціон каченят-бройлерів. Meta doslidzhen – eksperymentalno doslidyty vplyv riznykh doz selenu v kombikormakh kachok ta vstanovyty yikh vplyv na zhyttiezdatnist molodniaka, efektyvnist vykorystannia kormu ta miasnu produktyvnist. V dyplomnii roboti buly proanalizovani nastupni zadachi: porodnyi, klasnyi ta vikovyi sklad kachok krosu “Blahovarskyi”; produktyvni kharakterystyky ptytsi; tekhnolohiiu utrymannia ta hodivliu ptytsi, realizatsiiu ta pervynnu obrobku produktsii, provedennia doslidu z vvedenniam selenu v ratsion kacheniat-broileriv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | качки | uk |
dc.subject | kachky | uk |
dc.subject | оптимізація технології виробництва м’яса качок | uk |
dc.subject | optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok | uk |
dc.subject | селен в комбікормах качок | uk |
dc.subject | selen v kombikormakh kachok | uk |
dc.subject | ефективність використання корму | uk |
dc.subject | efektyvnist vykorystannia kormu | uk |
dc.subject | качине м’ясо | uk |
dc.subject | kachyne miaso | uk |
dc.title | Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко А. В..pdf | 793,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.