Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Віталійович-
dc.contributor.authorShevchenko, Andrii Vitaliiovych-
dc.date.accessioned2021-04-07T12:20:55Z-
dc.date.available2021-04-07T12:20:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШевченко А. В. Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шевченко Андрій Віталійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230-
dc.description.abstractМета досліджень – експериментально дослідити вплив різних доз селену в комбікормах качок та встановити їх вплив на життєздатність молодняка, ефективність використання корму та м’ясну продуктивність. В дипломній роботі були проаналізовані наступні задачі: породний, класний та віковий склад качок кросу “Благоварський”; продуктивні характеристики птиці; технологію утримання та годівлю птиці, реалізацію та первинну обробку продукції, проведення досліду з введенням селену в раціон каченят-бройлерів. Meta doslidzhen – eksperymentalno doslidyty vplyv riznykh doz selenu v kombikormakh kachok ta vstanovyty yikh vplyv na zhyttiezdatnist molodniaka, efektyvnist vykorystannia kormu ta miasnu produktyvnist. V dyplomnii roboti buly proanalizovani nastupni zadachi: porodnyi, klasnyi ta vikovyi sklad kachok krosu “Blahovarskyi”; produktyvni kharakterystyky ptytsi; tekhnolohiiu utrymannia ta hodivliu ptytsi, realizatsiiu ta pervynnu obrobku produktsii, provedennia doslidu z vvedenniam selenu v ratsion kacheniat-broileriv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкачкиuk
dc.subjectkachkyuk
dc.subjectоптимізація технології виробництва м’яса качокuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachokuk
dc.subjectселен в комбікормах качокuk
dc.subjectselen v kombikormakh kachokuk
dc.subjectефективність використання кормуuk
dc.subjectefektyvnist vykorystannia kormuuk
dc.subjectкачине м’ясоuk
dc.subjectkachyne miasouk
dc.titleОптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А. В..pdf793,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.