Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4308
Назва: Оптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii hodivli chornoho afrykanskoho strausa v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu
Автори: Гордієнко, Дмитро Юрійович
Hordiienko, Dmytro Yuriiovych
Ключові слова: страусівництво
strausivnytstvo
оптимізація технології годівлі
optymizatsiia tekhnolohii hodivli
вирощування страусів
vyroshchuvannia strausiv
утримання страусів
utrymannia strausiv
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Гордієнко Д. Ю. Оптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гордієнко Дмитро Юрійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308.
Короткий огляд (реферат): Птахівництво України є однією з найбільш інтенсивних і динамічних галузей сільськогосподарського виробництва. Однією із нових галузей птахівництва є страусівництво. Воно може бути додатковим джерелом забезпечення населення високопоживними і дієтичними харчовими продуктами. Метою роботи було встановити оптимальний рівень сирого протеїну в комбікормах для африканських страусів та вивчити їх вплив на якість яєць, перетравність корму та обмін речовин. Ptakhivnytstvo Ukrainy ye odniieiu z naibilsh intensyvnykh i dynamichnykh haluzei silskohospodarskoho vyrobnytstva. Odniieiu iz novykh haluzei ptakhivnytstva ye strausivnytstvo. Vono mozhe buty dodatkovym dzherelom zabezpechennia naselennia vysokopozhyvnymy i diietychnymy kharchovymy produktamy. Metoiu roboty bulo vstanovyty optymalnyi riven syroho proteinu v kombikormakh dlia afrykanskykh strausiv ta vyvchyty yikh vplyv na yakist yaiets, peretravnist kormu ta obmin rechovyn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордієнко Д.Ю..pdf811,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.