Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогила, Михайло Сергійович-
dc.contributor.authorMohyla, Mykhailo Serhiiovych-
dc.date.accessioned2021-04-20T10:15:20Z-
dc.date.available2021-04-20T10:15:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМогила М. С. Аналіз технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю “ЮМ-Ватутіно” Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Могила Михайло Сергійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4314.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4314-
dc.description.abstractМетою досліджень було детальне вивчення ефективності виробництва молока із застосуванням дріжджового пробіотика Левісел SC + в годівлі корів чорно-рябої породи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю “ЮМ-Ватутіна” Кам’янського району Дніпропетровської області. Під час виконання дипломної роботи було встановлено, що молочне скотарство в господарстві займає значне місце. Важливу роль в забезпеченні високої продуктивності тварин відіграє повноцінна годівля. Щорічно в господарстві заготовлюються корми такі як кукурудзяний силос, люцерновий сінаж, еспарцетове сіно, що дають змогу забезпечити поголів’я корів високоякісними кормовими засобами. В результаті, витрати кормів на одиницю продукції в господарстві відповідають зоотехнічним нормам. У ТОВ “ЮМ-Ватутіна” використовують прив’язний спосіб утримання молочної худоби і стійлово-вигульну систему. Переважну більшість технологічних процесів в господарстві механізовано. Це забезпечує низький рівень витрат праці на одиницю продукції. Якісна первинна обробка молока дозволяє зберігати високі технологічні якості отримуваної продукції. Metoiu doslidzhen bulo detalne vyvchennia efektyvnosti vyrobnytstva moloka iz zastosuvanniam drizhdzhovoho probiotyka Levisel SC + v hodivli koriv chorno-riaboi porody v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “IuM-Vatutina” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Pid chas vykonannia dyplomnoi roboty bulo vstanovleno, shcho molochne skotarstvo v hospodarstvi zaimaie znachne mistse. Vazhlyvu rol v zabezpechenni vysokoi produktyvnosti tvaryn vidihraie povnotsinna hodivlia. Shchorichno v hospodarstvi zahotovliuiutsia kormy taki yak kukurudzianyi sylos, liutsernovyi sinazh, espartsetove sino, shcho daiut zmohu zabezpechyty poholivia koriv vysokoiakisnymy kormovymy zasobamy. V rezultati, vytraty kormiv na odynytsiu produktsii v hospodarstvi vidpovidaiut zootekhnichnym normam. U TOV “IuM-Vatutina” vykorystovuiut pryviaznyi sposib utrymannia molochnoi khudoby i stiilovo-vyhulnu systemu. Perevazhnu bilshist tekhnolohichnykh protsesiv v hospodarstvi mekhanizovano. Tse zabezpechuie nyzkyi riven vytrat pratsi na odynytsiu produktsii. Yakisna pervynna obrobka moloka dozvoliaie zberihaty vysoki tekhnolohichni yakosti otrymuvanoi produktsii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвикористання тваринuk
dc.subjectvykorystannia tvarynuk
dc.subjectтехнологія виробництва молокаuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstva molokauk
dc.subjectдріжджовий пробіотик Левісел SC +uk
dc.subjectdrizhdzhovyi probiotyk Levisel SC +uk
dc.subjectгодівля корівuk
dc.subjecthodivlia korivuk
dc.subjectтехнологія утриманняuk
dc.subjecttekhnolohiia utrymanniauk
dc.titleАналіз технології виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю “ЮМ-Ватутіно” Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeAnaliz tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “IuM-Vatutino” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могила М.С..pdf978,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.