Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСуворов, Руслан Васильович-
dc.contributor.authorSuvorov, Ruslan-
dc.date.accessioned2021-04-28T06:59:44Z-
dc.date.available2021-04-28T06:59:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСуворов Р. В. Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Суворов Руслан Васильович ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 135 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360-
dc.description.abstractМета досліджень базується на розробці і обґрунтування і науково-практичних рекомендацій щодо організації технологічного процесу приготування хліба з пророслого зерна пшениці. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з поліпшеними фізико-хімічними показниками. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічних процесів прискореного пророщення зерна та з якісними показниками готового продукту. Meta doslidzhen bazuietsia na rozrobtsi i obgruntuvannia i naukovo-praktychnykh rekomendatsii shchodo orhanizatsii tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia khliba z prorosloho zerna pshenytsi. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z polipshenymy fizyko-khimichnymy pokaznykamy. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnykh protsesiv pryskorenoho proroshchennia zerna ta z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectпророщенняuk
dc.subjectproroshchenniauk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectobrobkauk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectpokaznyky yakostiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z metoiu yoho zbahachennia biolohichno aktyvnymy rechovynamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Суворов Р.В..pdf5,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.