Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4360
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Суворов, Руслан Васильович | - |
dc.contributor.author | Suvorov, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-28T06:59:44Z | - |
dc.date.available | 2021-04-28T06:59:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Суворов Р. В. Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Суворов Руслан Васильович ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 135 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень базується на розробці і обґрунтування і науково-практичних рекомендацій щодо організації технологічного процесу приготування хліба з пророслого зерна пшениці. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з поліпшеними фізико-хімічними показниками. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічних процесів прискореного пророщення зерна та з якісними показниками готового продукту. Meta doslidzhen bazuietsia na rozrobtsi i obgruntuvannia i naukovo-praktychnykh rekomendatsii shchodo orhanizatsii tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia khliba z prorosloho zerna pshenytsi. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z polipshenymy fizyko-khimichnymy pokaznykamy. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnykh protsesiv pryskorenoho proroshchennia zerna ta z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | пророщення | uk |
dc.subject | proroshchennia | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | обробка | uk |
dc.subject | obrobka | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | pokaznyky yakosti | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z metoiu yoho zbahachennia biolohichno aktyvnymy rechovynamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Суворов Р.В..pdf | 5,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.