Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черкас, Євгеній Олегович | - |
dc.contributor.author | Cherkas, Yevhenii | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-28T11:39:45Z | - |
dc.date.available | 2021-04-28T11:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Черкас Є. О. Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черкас Євгеній Олегович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 118 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є науково-практичне обґрунтування технології соків і напоїв функціонального призначення, збагачених пектином з комбінованої рослинної сировини. Об’єкт дослідження – соки та напої функціонального призначення отримані з пектиновмісної сировини. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічного процесу гідролізу-екстрагування з якісними показниками готового продукту функціонального призначення. Metoiu tsiiei roboty ye naukovo-praktychne obgruntuvannia tekhnolohii sokiv i napoiv funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenykh pektynom z kombinovanoi roslynnoi syrovyny. Obiekt doslidzhennia – soky ta napoi funktsionalnoho pryznachennia otrymani z pektynovmisnoi syrovyny. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu hidrolizu-ekstrahuvannia z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu funktsionalnoho pryznachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | екстрагування | uk |
dc.subject | ekstrahuvannia | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | pektyn | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.subject | сік | uk |
dc.subject | sik | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | funktsionalni vlastyvosti | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia sokiv ta napoiv funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черкас Є.О..pdf | 4,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.