Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеркас, Євгеній Олегович-
dc.contributor.authorCherkas, Yevhenii-
dc.date.accessioned2021-04-28T11:39:45Z-
dc.date.available2021-04-28T11:39:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧеркас Є. О. Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черкас Євгеній Олегович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 118 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4367-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є науково-практичне обґрунтування технології соків і напоїв функціонального призначення, збагачених пектином з комбінованої рослинної сировини. Об’єкт дослідження – соки та напої функціонального призначення отримані з пектиновмісної сировини. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічного процесу гідролізу-екстрагування з якісними показниками готового продукту функціонального призначення. Metoiu tsiiei roboty ye naukovo-praktychne obgruntuvannia tekhnolohii sokiv i napoiv funktsionalnoho pryznachennia, zbahachenykh pektynom z kombinovanoi roslynnoi syrovyny. Obiekt doslidzhennia – soky ta napoi funktsionalnoho pryznachennia otrymani z pektynovmisnoi syrovyny. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu hidrolizu-ekstrahuvannia z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu funktsionalnoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectекстрагуванняuk
dc.subjectekstrahuvanniauk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectpektynuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.subjectсікuk
dc.subjectsikuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectfunktsionalni vlastyvostiuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia sokiv ta napoiv funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черкас Є.О..pdf4,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.