Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4409
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черноброва, А. Д. | - |
dc.contributor.author | Сhernobrova, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-11T05:49:30Z | - |
dc.date.available | 2021-05-11T05:49:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Черноброва А. Д. Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Черноброва А. Д. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. – 103 с. - Режим доступу :URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4409 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4409 | - |
dc.description.abstract | Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна, з використанням продуктів дієтичного харчування (рисового борошна, керобу, какао-масла); встановлено вплив амарантового борошна на фізико-хімічні показники виробів та їх органолептичні показники; розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на кодитерські фабрики, пекарні, заклади ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam amarantovoho boroshna, z vykorystanniam produktiv diietychnoho kharchuvannia (rysovoho boroshna, kerobu, kakao-masla); vstanovleno vplyv amarantovoho boroshna na fizyko-khimichni pokaznyky vyrobiv ta yikh orhanoleptychni pokaznyky; rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na kodyterski fabryky, pekarni, zaklady restorannoho hospodarstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | Барні | uk |
dc.subject | Barni | uk |
dc.subject | брауні | uk |
dc.subject | brauni | uk |
dc.subject | амарантове борошно | uk |
dc.subject | amarantove boroshno | uk |
dc.subject | кероб | uk |
dc.subject | kerob | uk |
dc.subject | какао-масло | uk |
dc.subject | kakao-maslo | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | pokaznyky yakosti | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | retseptura | uk |
dc.subject | біологічна і поживна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna i pozhyvna tsinnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z vykorystanniam amarantovoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черноброва А.Д..pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.