Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янда, Яна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Yanda, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-11T06:02:50Z | - |
dc.date.available | 2021-05-11T06:02:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Янда Я. А. Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Янда Яна Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 137 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пребіотики | uk |
dc.subject | prebiotyky | uk |
dc.subject | цукрове печиво | uk |
dc.subject | tsukrove pechyvo | uk |
dc.subject | злаки | uk |
dc.subject | zlaky | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | enerhetychna tsinnist | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Янда Я.А..pdf | 5,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.