Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнда, Яна Анатоліївна-
dc.contributor.authorYanda, Yana-
dc.date.accessioned2021-05-11T06:02:50Z-
dc.date.available2021-05-11T06:02:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯнда Я. А. Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Янда Яна Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 137 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410-
dc.description.abstractМетою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпребіотикиuk
dc.subjectprebiotykyuk
dc.subjectцукрове печивоuk
dc.subjecttsukrove pechyvouk
dc.subjectзлакиuk
dc.subjectzlakyuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectkondyterski vyrobyuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectenerhetychna tsinnistuk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.titleОбґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Янда Я.А..pdf5,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.