Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4787
Назва: | М’ясна продуктивність овець та якість баранини |
Інші назви: | Miasna produktyvnist ovets ta yakist baranyny |
Автори: | Похил, Володимир Іванович Pokhil, Volodymyr Pokhil, V. Pokhil, V. I. Pokhyl, V. Pokhyl, V. I. Pohyl, V. Pohyl, V. I. Pohil, V. Pohil, V. I. Pokhil, Vladimir Похил, Олена Миколаївна Pokhil, Оlena Pokhil, O. M. Pokhil, O. Pokhyl, O. M. Pokhyl, O. Pokhil, Elena Pokhil, E. N. Pokhil, E. Pohyl, Olena Pohyl, O. Pohyl, O. M. Pohil, O. M. Pohil, O. Pohyl, Elena Pohyl, Elena N. Pohyl, Н. M. Рожков, Володимир Вікторович Rozhkov, V. Rozhkov, V. V. Rozhkov, Vladimir |
Ключові слова: | морфологічний склад туші morfolohichnyi sklad tushi вівці vivtsi м’ясна продуктивність овець miasna produktyvnist ovets баранина baranyna продуктивність овець produktyvnist ovets категорія вгодованості katehoriia vhodovanosti |
Дата публікації: | тра-2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Похил В. І. М’ясна продуктивність овець та якість баранини / В. І. Похил, О. М. Похил, В. В. Рожков // Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : Матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю ДДАЕУ 1922-2022 ( Дніпро, 20-21 трав. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 110-115. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4787. |
Короткий огляд (реферат): | Важлива умова отримання високої м'ясної продуктивності овець - забезпечення тварин раціонами, збалансованими не тільки по протеїну, але і по амінокислотах. Недодача в раціонах овець таких незамінних амінокислот, як метіонін і лізин, можна заповнити введенням в їх склад відповідних добавок. При додаванні в раціони овець синтетичних амінокислот, зокрема метіоніну, не тільки інтенсивніше використовується азот в передшлунках і поліпшується засвоюваність поживних речовин корму, але і поліпшується якість м'яса. Vazhlyva umova otrymannia vysokoi miasnoi produktyvnosti ovets - zabezpechennia tvaryn ratsionamy, zbalansovanymy ne tilky po proteinu, ale i po aminokyslotakh. Nedodacha v ratsionakh ovets takykh nezaminnykh aminokyslot, yak metionin i lizyn, mozhna zapovnyty vvedenniam v yikh sklad vidpovidnykh dobavok. Pry dodavanni v ratsiony ovets syntetychnykh aminokyslot, zokrema metioninu, ne tilky intensyvnishe vykorystovuietsia azot v peredshlunkakh i polipshuietsia zasvoiuvanist pozhyvnykh rechovyn kormu, ale i polipshuietsia yakist miasa. |
Опис: | Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4787 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник конференції від 20-21.2021р.-110-115.pdf | 311,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.