Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіхачова, Д. Р.-
dc.contributor.authorLikhacheva, D. R.-
dc.date.accessioned2021-07-20T07:37:16Z-
dc.date.available2021-07-20T07:37:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛіхачова Д. Р. Особливості ветеринарно-санітарної експертизи меду в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Ліхачова Д. Р. ; наук. керівник Зажарський В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. епізоотології та інфекційних хвороб тварин. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4866.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4866-
dc.description.abstractВизначено відповідність досліджуваних проб за органолептичними показниками вимогам ДСТУ 4497:2005 «Мед натуральний. Технічні умови». При проведенні лабораторного дослідження проб меду визначена відповідність проб меду вимогам нормативної документації за вмістом води, активністю ферменту діастази, показниками кислотності, проведені якісні реакції на наявність фальсифікації та падевого. На основі проведених досліджень були складені тези: Ветеринарно-санітарна експертиза меду в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів// Ліхачова Д.Р., Зажарський В.В. у Збірнику матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції НПП та молодих науковців, – Одеса, 2021,- С.53-54 та у результатах наукової конференції «Аnimal welfare in the conditions of global climate change» - Дніпро, 2021 – С.25-27(Додаток 1,2) Проведено бактеріологічне дослідження однієї проби меду з ознаками бродіння згідно ДСТУ 8729:2017 «Мед і продукти бджільництва. Визначення кількості мікроорганізмів. Метод підрахування колоній за температури 30°С» та ДСТУ 8684:2016 «Мед і продукти бджільництва. Методи виявлення та визначення кількості колі форм» Compliance of the studied samples with organoleptic parameters with the requirements of DSTU 4497:2005 "Natural Honey. Technical specifications". When conducting a laboratory study of honey samples, the compliance of honey samples with the requirements of regulatory documentation on water content, diastase enzyme activity, acidity indicators was determined, and qualitative reactions to the presence of falsification and honeydew honey were carried out. On the basis of the conducted research, the following theses were compiled: Veterinary and sanitary expertise of honey in the conditions of the Dnepropetrovsk regional state laboratory of the state service of Ukraine on food safety and consumer protection// Likhacheva D. R., Zazharsky V. V. In the collection of materials of the International Scientific and Practical Conference of NPP and young scientists,-Odessa, 2021,-P.53-54 and in the results of the scientific conference "optimal welfare in the conditions of global climate change" – Dnipro, 2021 - P. 25-27(addition 1,2) A bacteriological study of one sample of honey with signs of fermentation was conducted in accordance with DSTU 8729:2017 "Honey and bee products. Determination of the number of microorganisms. Method of counting colonies at a temperature of 30°C" and DSTU 8684:2016 "Honey and bee products. Methods for detecting and determining the number of Collie forms».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectякість та безпечністьuk
dc.subjectquality and safetyuk
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk
dc.subjectмедuk
dc.subjecthoneyuk
dc.subjectорганолептичні та лабораторні дослідженняuk
dc.subjectorganoleptic and laboratory researchesuk
dc.titleОсобливості ветеринарно-санітарної експертизи меду в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівuk
dc.title.alternativePeculiarities of veterinary and sanitary examination of honey in the conditions of Dnipropetrovsk regional state laboratory of the civil service of Ukraine on food safety and consumer protectionuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інфекційних хвороб тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом.pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.