Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040
Назва: Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки
Інші назви: Otsinka chipsiv riznoho pokhodzhennia za pokaznykamy yakosti ta bezpeky
Автори: Лямець, В. Є.
Liamets, V.
Єфімов, Валентин Геннадійович
Efimov, V.
Efimov, Valentyn
Efimov, V. G.
Yefimov, V.
Yefimov, Valentyn
Yefimov, V. G.
Yefimov, V. H.
Iefimov, V. G.
Jefimov, V. H.
Jefimov, V. G.
Jefimov, V.
Jefimov, Valentyn
Ключові слова: бактеріологічні дослідження
bakteriolohichni doslidzhennia
снеки
sneky
чіпси
chipsy
показники якості і безпеки
pokaznyky yakosti i bezpeky
органолептичні показники
orhanoleptychni pokaznyky
вміст поживних речовин
vmist pozhyvnykh rechovyn
Дата публікації: тра-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Лямець В. Є. Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки / В. Є. Лямець, В. Г Єфімов // Актуальні питання біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф. викл. і студ. ( Дніпро, 6-7 трав. 2021 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 108-109. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040.
Короткий огляд (реферат): Впродовж останніх 20-ти років український ринок активно насичується новими для нашого споживача продуктами харчування, які називаються снеками. Українці споживають близько 1,5 кг снеків в рік, тоді як рівень споживання в Європі становить – 5-6 кг, а США – 10 кг. Метою роботи було визначити показники якості і безпеки чіпсів різного походження та встановити їх відповідність вимогам ДСТУ 4608:2006 «Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні вимоги». Vprodovzh ostannikh 20-ty rokiv ukrainskyi rynok aktyvno nasychuietsia novymy dlia nashoho spozhyvacha produktamy kharchuvannia, yaki nazyvaiutsia snekamy. Ukraintsi spozhyvaiut blyzko 1,5 kh snekiv v rik, todi yak riven spozhyvannia v Yevropi stanovyt – 5-6 kh, a SShA – 10 kh. Metoiu roboty bulo vyznachyty pokaznyky yakosti i bezpeky chipsiv riznoho pokhodzhennia ta vstanovyty yikh vidpovidnist vymoham DSTU 4608:2006 «Chipsy i sneky kartopliani. Zahalni tekhnichni vymohy».
Опис: Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2021/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали-конференції-108-109.pdf251,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.