Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5113
Назва: Кормові добавки у раціонах птиці
Інші назви: Kormovi dobavky u ratsionakh ptytsi
Автори: Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Ключові слова: перетравність
digestibility
курчата-бройлери
broiler
раціон
diet
пальмовий жир
palm oil
продуктивність
performance
поживність
nutrition
соєва макуха
soybean meal
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Цап С. В. Кормові добавки у раціонах птиці / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 112-113. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що згодовування рослинних жирів у складі комбікорму позитивно впливає на збереженість курчат-бройлерів, їх продуктивність та перетравність основних поживних речовин. Результати проведених досліджень показали, що курчата-бройлери дослідних груп, яким згодовували рослинні жири, більш інтенсивно збільшували живу масу. It is settled that feeding of palm fat which is included into mixed feeds, exercises a positive effect on the preservation of broiler-chickens their productivity and digestibility of principal nutrients. The results of these studies have shown that broiler chickens in experimental groups which were fed with vegetable fats, increased their body weight more intensively.
Опис: Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.