Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5167
Назва: | Продуктивність і морфофункціональний стан органів перепелів за впливу пробіотичного препарату |
Інші назви: | The influence of probiotic drugs on the morphofunctional state of quail organs under |
Автори: | Овчарська, Н. А. Ovcharska, N. A. Еверт, Віктор Вікторович Evert, V. V. |
Ключові слова: | абсолютна і відносна маса absolute and relative mass перепели quail морфофункціональний стан органів morphofunctional state of organs |
Дата публікації: | чер-2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Овчарська Н. А. Продуктивність і морфофункціональний стан органів перепелів за впливу пробіотичного препарату / Н. А. Овчарська, В. В. Еверт // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 312-314. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5167. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджений вплив пробіотичних препаратів «Пробіон-форте» і «Бацел» на збереженість та морфофункціональний стан печінки, нирок, серця, легень перепелів. Встановлено, що ці препарати чинять позитивний уплив на морфофункціональний стан печінки і нирок, попереджуючи розвиток зернистої і жирової дистрофії. The effect of probiotic drugs «Probion-forte» and «Batsel» was researched with respect to the preservation, indicators of growth, and productivity of quails. The morphofunctional state of the liver, kidneys, heart, lungs was studied. It was noticed that the drugs had a positive impact on the morphofunctional state of the quail livers and kidneys preventing the development of albuminous and fatty degeneration. |
Опис: | Еверт Віктор Вікторович http://orcid.org/0000-0002-8354-9028 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5167 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (1)-312-314.pdf | 563,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.