Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5198
Назва: Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці
Інші назви: The effectiveness of vegetable fats in poultry feeding
Автори: Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Микитюк, Віктор Васильович
Mykytiuk, V.
Mykytyuk, V. V.
Mykytiuk, V. V.
Mikityuk, V. V.
Цап, Т.
Tsap, T.
Ключові слова: комбікорм
kombikorm
рослинний жир
roslynnyi zhyr
птиця
ptytsia
протеїн
protein
продуктивність
produktyvnist
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці / С. Цап, О. Оріщук, В. Микитюк, Т. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 124-125. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198.
Короткий огляд (реферат): Введення білково-жирового концентрату в комбікорми курей-несучок дає змогу збалансувати раціони за енергетичною та протеїновою поживністю комбікормів. Продуктивність курей-несучок піддослідних груп за період експерименту по відношенню до контрольної групи збільшилась на 2,1–10,1 %. The introduction of protein-fat concentrate into the feed of laying hens makes it possible to balance the diets for energy and protein nutrition of the feed. The performance of laying hens in the experimental groups increased by 2.1–10.1% over the control period.
Опис: Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AWCGCC_2021 (1)-124-125.pdf712,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.