Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5221
Назва: Стресостійкість та продуктивні якості корів
Інші назви: Stress resistance and productive qualities of cows
Автори: Карлова, Ліна Валентинівна
Karlova, L. V.
Karlova, L.
Karlova, Lina V.
Karlova, Lina Valentinovna
Karlova, Lina Valentunivna
Karlova, Lina
Лесновська, Олена Володимирівна
Lesnovska, O. V.
Lesnovskay, O. V.
Lesnovska, E. V.
Lesnovskay, E. V.
Lesnovska, O. W.
Lesnovska, E. W.
Lesnovskay, O. W.
Lesnovska, O. W.
Lesnovska, Olena
Lesnovskaya, O. V.
Lesnovska, O.
Деберина, Ірина Володимирівна
Deberina, Irina
Ключові слова: молоко
milk
корови
cows
стресостійкість
stress resistance
продуктивність
productivity
Дата публікації: бер-2020
Видавництво: Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”
Бібліографічний опис: Карлова Л. В. Стресостійкість та продуктивні якості корів / Л. В. Карлова, О. В. Лесновська, І. В. Деберина // Priority directions of science development : Abstracts of V International Scientific and Practical Conference ( Lviv, 2-3 March 2020 ) / Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”. – 2020. – С. 22-25. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5221.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що властивості нервових процесів корів більше впливають на показники надою (33,01 %; Р < 0,01) та кількості молочного жиру (16,01 %; Р < 0,05) і менше на вміст жиру в молоці (2,34 %). Отже, типи нервової системи, являють собою прояв загальнобіологічної закономірності, що обумовлює різний характер взаємодії організму тварин з навколишнім середовищем, який відображається й на їх продуктивності та технологічності. It was found that the properties of the nervous processes of cows have a greater impact on milk yield (33.01%; P <0.01) and the amount of milk fat (16.01%; P <0.05) and less on the fat content in milk (2, 34%). Thus, the types of the nervous system are a manifestation of general biological patterns, which determines the different nature of the interaction of animals with the environment, which is reflected in their productivity and manufacturability.
Опис: Карлова Ліна Валентинівна https://orcid.org/0000-0001-8213-8588 Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/PRIORITY-DIRECTIONS-OF-SCIENCE-DEVELOPMENT_2-3.03.2020.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5221
ISBN: 978-966-8219-26-9
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cтаття 6.pdf2,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.