Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5307
Назва: Особливості виробництва харчових проростків
Інші назви: Features of production of food seedlings
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Александрова, A.
Alexandrova, A.
Жидко, В.І.
Zhydko, V.
Ключові слова: екологічно безпечні технології
environmentally friendly technology
проростки
seedlings
зерновий матеріал
grain material
ферменти
enzymes
Дата публікації: 2020
Видавництво: Хмельницький національний університет
Бібліографічний опис: Ковальова О.С. Особливості виробництва харчових проростків / О.С. Ковальова, А.О. Александрова, В.І. Жидко // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: тези Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів ( 18-19 листопада 2020, Хмельницький).- Хмельницький національний університет.- 2020.-С. 148-150.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307
Короткий огляд (реферат): Технологія обробки зернового матеріалу активованими водними розчинами є повністю екологічно безпечною. Активовані водні розчини абсолютно не токсичні, в них не присутні складні хімічні сполуки. Стабільна активність розчину триває 7-10 днів, після цього розчин інактивується і перетворюється в просту воду. Цього часу достатньо щоб стимулювати біохімічні процеси в зерновому матеріалі. Таким чином після активації росту в зерні не залишається хімічних речовин, тобто продукція отримана з зерна буде хімічно чистою. Technology of grain material treatment with activated water solutions are completely environmentally friendly. Activated aqueous solutions absolutely non-toxic, they do not contain complex chemical compounds. Stable activity of the solution lasts 7-10 days, after which the solution inactivated and converted to plain water. This time is enough to stimulate biochemical processes in grain material. So after activation of growth in the grain does not remain chemicals, ie products obtained from grain will be chemically purе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307
ISSN: 2308-6718
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.