Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5309
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.date.accessioned2021-10-06T12:45:12Z-
dc.date.available2021-10-06T12:45:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовальова О.С. Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матер. II Міжнар. наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. -C. 187-188. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309uk
dc.identifier.isbn978-966-385-367-3-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309-
dc.description.abstractМетою представлених досліджень є стимулювання процесу отримання проростків і їх якісна дезінфекція шляхом використання плазмохімічної активації води. The purpose of the presented research is to stimulate the production process seedlings and their quality disinfection through the use of plasma chemical activation water.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГОuk
dc.subjectпроросткиuk
dc.subjectseedlingsuk
dc.subjectзернові культуриuk
dc.subjectcereal plantsuk
dc.subjectраціон харчуванняuk
dc.subjectdietuk
dc.titleВиробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинівuk
dc.title.alternativeProduction of food seedlings using plasma-chemically activated aqueous solutionsuk
dc.typeThesisuk
dc.identifier.doihttps://10.46489/IDOHAR-310509-
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.