Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5309
Назва: Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів
Інші назви: Production of food seedlings using plasma-chemically activated aqueous solutions
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovaliova, Olena
Ключові слова: проростки
seedlings
зернові культури
cereal plants
раціон харчування
diet
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГО
Бібліографічний опис: Ковальова О.С. Виробництво харчових проростків з використанням плазмохімічно активованих водних розчинів // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матер. II Міжнар. наук.-практ. інтернетконф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. -C. 187-188. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309
Короткий огляд (реферат): Метою представлених досліджень є стимулювання процесу отримання проростків і їх якісна дезінфекція шляхом використання плазмохімічної активації води. The purpose of the presented research is to stimulate the production process seedlings and their quality disinfection through the use of plasma chemical activation water.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5309
ISBN: 978-966-385-367-3
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.