Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5328
Назва: Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів
Інші назви: Innovative and promising technologies in the production of potato chips
Автори: Ромашко, Артур Євгенович
Romashko, Artur
Руснак, Ростислав Анатолійович
Rusnak, Rostyslav
Олексієнко, Вадим Олександрович
Oleksiyenko, Vadim
Ключові слова: картопляні чіпси
potato chips
обсмажування в фритюрі
deep frying
інноваційні технології
innovative technologies
Дата публікації: 2020
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Бібліографічний опис: Ромашко А.Є. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів/А.Є. Ромашко , Р.А. Руснак, В.О. Олексієнко //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. конф. наук.-практ. інтернет-конф., (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –С.133-135.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328
Короткий огляд (реферат): Перевага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду.The advantage of innovative methods over the classic technology of potatoes chips, namely: microwave energy, infrared, is because it allows you to get a product with minimal carcinogenic content substances, namely acrylamide.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf359,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.