Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШвець, Сергій Сергійович;,-
dc.contributor.authorShvets, Serhii-
dc.contributor.authorКуянов, Юрій Юрійович-
dc.contributor.authorKuyanov, Yurii-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-10-20T07:54:08Z-
dc.date.available2021-10-20T07:54:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШвець С.С. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук/С.С. Швець, Ю.Ю.Куянов,С.Ю.Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/ під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.220-221.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349-
dc.description.abstractРозроблений яблучний хрусткий продукт виробляється без обсмажування, консервантів, цукру та ароматизаторів. Однак для виробництва таких чипсів слід використовувати спеціальну гідротермічну обробку, забезпечивши їх низьку вологість і, відповідно, мікробіологічну стабільність. The developed apple crispy product is made without frying, preservatives, sugar and flavors. However, for production such chips should use a special hydrothermal treatment, ensuring their low humidity and, accordingly, microbiological stabilityuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectфруктово-овочеві чіпсиuk
dc.subjectfruit and vegetable chipsuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectapplesuk
dc.subjectгідротермічна обробкаuk
dc.subjecthydrothermal treatmentuk
dc.titleРозроблення чіпсів з подрібнених яблукuk
dc.title.alternativeDevelopment of chips from chopped applesuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf353,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.