Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5349
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Швець, Сергій Сергійович;, | - |
dc.contributor.author | Shvets, Serhii | - |
dc.contributor.author | Куянов, Юрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Kuyanov, Yurii | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-20T07:54:08Z | - |
dc.date.available | 2021-10-20T07:54:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Швець С.С. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук/С.С. Швець, Ю.Ю.Куянов,С.Ю.Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/ під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.220-221.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349 | - |
dc.description.abstract | Розроблений яблучний хрусткий продукт виробляється без обсмажування, консервантів, цукру та ароматизаторів. Однак для виробництва таких чипсів слід використовувати спеціальну гідротермічну обробку, забезпечивши їх низьку вологість і, відповідно, мікробіологічну стабільність. The developed apple crispy product is made without frying, preservatives, sugar and flavors. However, for production such chips should use a special hydrothermal treatment, ensuring their low humidity and, accordingly, microbiological stability | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | фруктово-овочеві чіпси | uk |
dc.subject | fruit and vegetable chips | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | apples | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | hydrothermal treatment | uk |
dc.title | Розроблення чіпсів з подрібнених яблук | uk |
dc.title.alternative | Development of chips from chopped apples | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf | 353,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.