Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5739
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маліс, Валерія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Malis, Valeriia | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-11T07:28:47Z | - |
dc.date.available | 2022-03-11T07:28:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Маліс В. А. Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Маліс Валерія Андріївна; наук. керівник Сова Наталія Анатоліївна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739 | - |
dc.description.abstract | У дипломній роботі проаналізовано асортимент рослинного молока та йогуртів. Порівняно склад молока на рослинній основі. Проведено органолептичний аналіз 5 дослідних зразків йогуртів, після чого визначено зразок з кращими показниками якості – йогурт на основі соєвого молока. Визначено фізико-хімічні та мікробіологічні показники дослідних зразків йогуртів. Одержані йогурти порівняно з виробничими зразками. U dyplomnii roboti proanalizovano asortyment roslynnoho moloka ta yohurtiv. Porivniano sklad moloka na roslynnii osnovi. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 5 doslidnykh zrazkiv yohurtiv, pislia choho vyznacheno zrazok z krashchymy pokaznykamy yakosti – yohurt na osnovi soievoho moloka. Vyznacheno fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky doslidnykh zrazkiv yohurtiv. Oderzhani yohurty porivniano z vyrobnychymy zrazkamy. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | йогурт | uk |
dc.subject | yohurt | uk |
dc.subject | соєве молоко | uk |
dc.subject | soieve moloko | uk |
dc.subject | рисове молоко | uk |
dc.subject | rysove moloko | uk |
dc.subject | вівсяне молоко | uk |
dc.subject | vivsiane moloko | uk |
dc.subject | конопляне молоко | uk |
dc.subject | konopliane moloko | uk |
dc.subject | коров´яче молоко | uk |
dc.subject | korov´iache moloko | uk |
dc.subject | алергія | uk |
dc.subject | alerhiia | uk |
dc.subject | лактоза | uk |
dc.subject | laktoza | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv na osnovi roslynnoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маліс В.А..pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.