Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаліс, Валерія Андріївна-
dc.contributor.authorMalis, Valeriia-
dc.date.accessioned2022-03-11T07:28:47Z-
dc.date.available2022-03-11T07:28:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМаліс В. А. Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Маліс Валерія Андріївна; наук. керівник Сова Наталія Анатоліївна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739-
dc.description.abstractУ дипломній роботі проаналізовано асортимент рослинного молока та йогуртів. Порівняно склад молока на рослинній основі. Проведено органолептичний аналіз 5 дослідних зразків йогуртів, після чого визначено зразок з кращими показниками якості – йогурт на основі соєвого молока. Визначено фізико-хімічні та мікробіологічні показники дослідних зразків йогуртів. Одержані йогурти порівняно з виробничими зразками. U dyplomnii roboti proanalizovano asortyment roslynnoho moloka ta yohurtiv. Porivniano sklad moloka na roslynnii osnovi. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 5 doslidnykh zrazkiv yohurtiv, pislia choho vyznacheno zrazok z krashchymy pokaznykamy yakosti – yohurt na osnovi soievoho moloka. Vyznacheno fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky doslidnykh zrazkiv yohurtiv. Oderzhani yohurty porivniano z vyrobnychymy zrazkamy.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectйогуртuk
dc.subjectyohurtuk
dc.subjectсоєве молокоuk
dc.subjectsoieve molokouk
dc.subjectрисове молокоuk
dc.subjectrysove molokouk
dc.subjectвівсяне молокоuk
dc.subjectvivsiane molokouk
dc.subjectконопляне молокоuk
dc.subjectkonopliane molokouk
dc.subjectкоров´яче молокоuk
dc.subjectkorov´iache molokouk
dc.subjectалергіяuk
dc.subjectalerhiiauk
dc.subjectлактозаuk
dc.subjectlaktozauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv na osnovi roslynnoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маліс В.А..pdf1,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.