Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5746
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДегтярюк, Максим Олексійович-
dc.contributor.authorDehtiariuk, Maksym-
dc.date.accessioned2022-03-12T06:22:45Z-
dc.date.available2022-03-12T06:22:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДегтярюк М. О. Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якості : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дегтярюк Максим Олексійович ; наук. керівник Чурсінов Юрій Олесійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 108 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5746uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5746-
dc.description.abstractВ дипломній роботі досліджено взаємозв’язок хімічного складу пшеничного борошна з технологічними та хлібопекарськими властивостями. Визначено показники якості борошна з заданими параметрами , які досягаються методами введення різних добавок, які відрізняються біохімічними характеристиками. Розроблено програму та методику досліджень. Проведено аналіз якості борошна з різних борошномельних заводів. Дана характеристика потоків борошна з різних технологічних систем загального процесу та знайдені методи поліпшення Проведено оцінку якості борошна потоків борошна традиційної схеми. Розроблені пропозиції до поліпшення показників якості борошна. Також проведено оцінку економічної ефективності. Запропоновані умови охорони праці. V dyplomnii roboti doslidzheno vzaiemozviazok khimichnoho skladu pshenychnoho boroshna z tekhnolohichnymy ta khlibopekarskymy vlastyvostiamy. Vyznacheno pokaznyky yakosti boroshna z zadanymy parametramy , yaki dosiahaiutsia metodamy vvedennia riznykh dobavok, yaki vidrizniaiutsia biokhimichnymy kharakterystykamy. Rozrobleno prohramu ta metodyku doslidzhen. Provedeno analiz yakosti boroshna z riznykh boroshnomelnykh zavodiv. Dana kharakterystyka potokiv boroshna z riznykh tekhnolohichnykh system zahalnoho protsesu ta znaideni metody polipshennia Provedeno otsinku yakosti boroshna potokiv boroshna tradytsiinoi skhemy. Rozrobleni propozytsii do polipshennia pokaznykiv yakosti boroshna. Takozh provedeno otsinku ekonomichnoi efektyvnosti. Zaproponovani umovy okhorony pratsi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectформування партійuk
dc.subjectformuvannia partiiuk
dc.subjectборошномельне виробництвоuk
dc.subjectboroshnomelne vyrobnytstvouk
dc.subjectобґрунтуванняuk
dc.subjectobgruntuvanniauk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectpokaznyky yakostiuk
dc.subjectдобавкиuk
dc.subjectdobavkyuk
dc.titleОбґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якостіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pererobky zerna v boroshno z zadanymy pokaznykamy yakostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дегтярюк_М.О..pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.