Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5750
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кононович, Ростислав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Kononovych, Rostyslav | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-12T08:15:19Z | - |
dc.date.available | 2022-03-12T08:15:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кононович Р. О. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Кононович Ростислав Олександрович ; наук. керівник Калина Вікторія Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750 | - |
dc.description.abstract | Найважливішим напрямом розвитку сучасного харчового виробництва є створення безвідходних технологій, що дозволяють виробляти конкурентоспроможну продукцію, зокрема функціонального призначення. Найбільшою мірою цим вимогам відповідає виробництво пектину та пектинопродуктів із вторинних рослинних сировинних ресурсів. «Зміна екологічної ситуації у багатьох регіонах України, що супроводжується забрудненням довкілля та харчових продуктів токсичними речовинами, вимагає, крім забезпечення їхньої безпеки, також проведення профілактичних заходів, що, своєю чергою, обумовлює необхідність розширення виробництва пектину». Naivazhlyvishym napriamom rozvytku suchasnoho kharchovoho vyrobnytstva ye stvorennia bezvidkhodnykh tekhnolohii, shcho dozvoliaiut vyrobliaty konkurentospromozhnu produktsiiu, zokrema funktsionalnoho pryznachennia. Naibilshoiu miroiu tsym vymoham vidpovidaie vyrobnytstvo pektynu ta pektynoproduktiv iz vtorynnykh roslynnykh syrovynnykh resursiv. «Zmina ekolohichnoi sytuatsii u bahatokh rehionakh Ukrainy, shcho suprovodzhuietsia zabrudnenniam dovkillia ta kharchovykh produktiv toksychnymy rechovynamy, vymahaie, krim zabezpechennia yikhnoi bezpeky, takozh provedennia profilaktychnykh zakhodiv, shcho, svoieiu cherhoiu, obumovliuie neobkhidnist rozshyrennia vyrobnytstva pektynu». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | yabluka | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | pektyn | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | харчові вироби | uk |
dc.subject | kharchovi vyroby | uk |
dc.subject | пектинові речовини | uk |
dc.subject | pektynovi rechovyny | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | концентрація | uk |
dc.subject | kontsentratsiia | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | показники якості | uk |
dc.subject | pokaznyky yakosti | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.title | Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кононович_Р.О..pdf | 978,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.