Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5750
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКононович, Ростислав Олександрович-
dc.contributor.authorKononovych, Rostyslav-
dc.date.accessioned2022-03-12T08:15:19Z-
dc.date.available2022-03-12T08:15:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКононович Р. О. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Кононович Ростислав Олександрович ; наук. керівник Калина Вікторія Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5750-
dc.description.abstractНайважливішим напрямом розвитку сучасного харчового виробництва є створення безвідходних технологій, що дозволяють виробляти конкурентоспроможну продукцію, зокрема функціонального призначення. Найбільшою мірою цим вимогам відповідає виробництво пектину та пектинопродуктів із вторинних рослинних сировинних ресурсів. «Зміна екологічної ситуації у багатьох регіонах України, що супроводжується забрудненням довкілля та харчових продуктів токсичними речовинами, вимагає, крім забезпечення їхньої безпеки, також проведення профілактичних заходів, що, своєю чергою, обумовлює необхідність розширення виробництва пектину». Naivazhlyvishym napriamom rozvytku suchasnoho kharchovoho vyrobnytstva ye stvorennia bezvidkhodnykh tekhnolohii, shcho dozvoliaiut vyrobliaty konkurentospromozhnu produktsiiu, zokrema funktsionalnoho pryznachennia. Naibilshoiu miroiu tsym vymoham vidpovidaie vyrobnytstvo pektynu ta pektynoproduktiv iz vtorynnykh roslynnykh syrovynnykh resursiv. «Zmina ekolohichnoi sytuatsii u bahatokh rehionakh Ukrainy, shcho suprovodzhuietsia zabrudnenniam dovkillia ta kharchovykh produktiv toksychnymy rechovynamy, vymahaie, krim zabezpechennia yikhnoi bezpeky, takozh provedennia profilaktychnykh zakhodiv, shcho, svoieiu cherhoiu, obumovliuie neobkhidnist rozshyrennia vyrobnytstva pektynu».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectyablukauk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectpektynuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectхарчові виробиuk
dc.subjectkharchovi vyrobyuk
dc.subjectпектинові речовиниuk
dc.subjectpektynovi rechovynyuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectконцентраціяuk
dc.subjectkontsentratsiiauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectpokaznyky yakostiuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.titleОбґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кононович_Р.О..pdf978,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.